Audiovisueel bedrijf Tilburg 2018-03-19T11:47:31+02:00

CV-productions, audiovisueel bedrijf in Tilburg

Bent u op zoek naar naar een audiovisueel bedrijf in Tilburg of omstreken? Maak dan kennis met CV-productions. Mijn naam is Crista Vlems, ik run mijn bedrijf met veel plezier en passie. Wat kan ik voor u betekenen?

Audiovisueel bedrijf Tilburg

Over CV-productions

Als audiovisueel bedrijf in Tilburg houd ik me bezig met het maken van film. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in logo’s, folders en kleuren. U kunt bij mij terecht voor het laten maken van:

  • Instructiefilms;
  • Bedrijfsfilms;
  • Promotiefilms;
  • Compilatiefilms;
  • Logo’s;
  • Flyers en folders;
  • Lipdubs;
  • Fotoseries;
  • Etc.

Hoe ik te werk ga

Ik neem het gehele proces van het maken van een audiovisueel product op me. Van het eerste gesprek tot aan de oplevering. Tevens kan ik met u meedenken over audiovisuele oplossingen in Tilburg. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn en wat u van mij verwacht. Dit gesprek kan telefonisch of via de mail gevoerd worden, maar ik kom net zo graag naar u toe. Ook is er een mogelijkheid om bij me langs te komen. Is er een klik en wilt u mij inhuren? Dan volgt een tweede afspraak waarin we de opdracht uitgebreider bespreken en ik u een prijsvoorstel voorleg. Wanneer de offerte akkoord is en de opdracht helder, ga ik voor u aan de slag.

CV- productions is flexibel en denkt mee

Tijdens de werkzaamheden onderhoud ik contact met u en houd ik u op de hoogte over de voortgang. Heeft u een opdracht die snel klaar moet zijn? Dan is dit vaak mogelijk. Ik ben flexibel en denk graag mee. Verder is CV-productions betrouwbaar en oplossingsgericht en staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wanneer u een audiovisueel bedrijf in Tilburg of omstreken zoekt, hoor ik graag van u! Ik ben telefonisch te bereiken via: 06 44016497 of via de mail: info@cv-productions.com.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op