Audiovisueel Tilburg 2018-03-19T11:42:23+02:00

CV-productions, uw partner op audiovisueel gebied in Tilburg

Zoekt u een audiovisueel bedrijf in Tilburg of omstreken dat audiovisueel materiaal kan verzorgen? Bij CV-productions bent u aan het goede adres. Mijn naam is Crista Vlems, ik run mijn bedrijf CV-productions met veel plezier.

Audiovisueel Tilburg
Audiovisueel Tilburg

Waarvoor kunt u mij inschakelen?

Heeft u een vraagstuk op audiovisueel gebied in Tilburg en omstreken? CV-productions denkt graag met u mee. Zo kan ik u adviseren op het gebied van audiovisuele oplossingen en kan ik de gehele productie van het audiovisuele middel op mij nemen. U kunt mij inschakelen voor het maken van instructiefilms, bedrijfsfilms, promotiefilms en compilatiefilms. Daarnaast kan ik ook logo’s ontwerpen en flyers en folders maken.

Een lipdub laten maken

Naast het maken van promotie filmmateriaal, maak ik ook graag lipdubs. Samen maken we de lipdub en een blijvende herinnering. In ongeveer 4 uur maken we de lipdub dus het valt goed te combineren met andere activiteiten die u wilt plannen. Ook is er een mogelijkheid om bij me langs te komen.

De sterke punten van CV-productions

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij CV-productions. Dit ziet u terug in het opgeleverde product, maar ook in mijn werkwijze en communicatie naar de klant toe. Tijdens het productieproces onderhoud ik contact met u en houd ik u op de hoogte over de voortgang. Verder ben ik betrouwbaar, flexibel en oplossingsgericht.

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen op audiovisueel gebied in Tilburg of omstreken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt mij mailen via info@cv-productions.com, maar bellen gaat nog sneller: 06 44016497.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op