Compilatiefilm maken Brabant 2019-02-19T20:56:31+02:00

Wil je een compilatievideo van je georganiseerde dag, dat in Brabant plaatsvind?

Compilatievideo’s geven kort weer wat er die dag is gebeurt. De lengte van de video is per video verschillend. Het maakt niet uit of het nu een festival, beurs, onderzoek of iets is. Het is een thematische georganiseerde dag dat na die dag niet verloren gaat maar blijft bestaan door middel van een compilatievideo.
CV-Productions biedt dit voor ondernemers, particulieren en bedrijven een professioneel en kwaliteitsvolle compilatie video’s aan in Brabant.

Van te voren hebben we contact wat het doel van de video word en of erin gesproken mag worden of niet. Aan de hand van jouw wens ga ik te werk. Gedurende dag worden opnames gemaakt en naderhand word het gemonteerd. De eerste opzet krijg je zo snel mogelijk om dan in te zien of ik op de goede weg zit en dit is wat jij voor ogen hebt.

Als erin gesproken word. zet ik alles wat gesproken is eerst achter elkaar en stuur ik dat eerst op. Ik laat de keuze aan jou wat het belangrijkste is en wat er in de film uiteindelijk moet. Het is jouw georganiseerde dag en jij weet welke tekst het beste is.
Snelheid moet erin blijven voor de actualiteit en de video moet niet te laat online komen. Daarvoor is open en goed, snel en open contact belangrijk. Samen stellen we een datum voor en beide zorgen we ervoor dat de video dan afgerond te hebben.

Compilatievideo’s die door mij gemaakt worden in Brabant;

Een feest compilatievideo, denk aan trouwfeesten, dopen, communiefeesten, festivals, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, teambuildingsuitje en andere familie/ zakelijke bijeenkomsten. Deze feesten zijn bijzonder of leuk om eraan herinnerd aan te worden. Niet alleen foto’s maar ook video’s kunnen daarvoor een steentje bijdragen! Er is ook een optie om gemaakte foto’s in de compilatievideo te kunnen verwerken. Dan heb je een video met stilstaand en bewegend beeld als combinatie. Of alleen van de gemaakte foto’s een compilatie kan ook lees meer video fotoserie.

Een bedrijfscultuur compilatievideo, denk aan je sollicitanten of klanten om een goede inkijk te geven wat jouw bedrijf is en de sfeer. Een kijkje achter de schermen wat je doet, aantal medewerkers doen, werkruimte toont en water allemaal komt kijken. Als optie kan je in de bedrijfscultuur compilatievideo niet enkel rondleidingen tonen of werknemers aan het woord laten, maar ook beelden van personeelsfeesten, evenementen en personeelsuitjes.

Evenement compilatievideo

Wanneer je een evenement organiseert met een statement, of doel, of om meer geld te vragen voor een volgend evenement is het een goed idee om van de dag een compilatievideo te laten maken. In de video laat je kort zien hoeveel interesses er was en het doel van het evenement. Deze video kan je dan ook gebruiken voor presentaties om mensen de sfeer te laten proeven en je statement meer naar voren te halen en/of mensen er behoefte aan hebben.

Memoriaal compilatievideo, denk aan trouwfeesten, begrafenissen of laatste momenten samen. Eén ding wat ze gemeen hebben met elkaar is om een prachtige persoonlijk herinnering altijd te blijven houden. Trouwfeesten is ene dag vol geluk en zeker iets om nooit te vergeten. Dat geld voor laatste momenten samen en begrafenissen ook. Je wilt herinneren aan de leuke en mooie momenten van de persoon die helaas niet meer onder ons is.
Laatste momenten samen is een compilatie van dingen die al zijn gebeurt en echt om de laatste leuke dingen te gaan doen voordat de tijd is aangekomen. Dit word bij elkaar gemaakt en deze video zou eventueel ook getoond kunnen worden bij het afscheid in het crematorium. Het is een persoonlijke video waarbij tijd en aandacht vooraan staat. Een begrafenis zelf is erg mooi maar wel heel verdrietig. Toch kan ik me voorstellen dat een goed afscheid ook de begrafenis niet vergeten mag worden. Dit is iets van jou en persoonlijk dus (mocht er wens naar zijn) kan op een dvd worden gemaakt en gebrand.

CV-Productions brengt eigen materiaal mee. Je laat weten wat je wensen en verwachtingen zijn, waar je veel aandacht aan wil besteden en wat minder belangrijk is. Ik kom graag je tegemoet aan je wensen.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met mij op en we zien elkaar bij een koffie/thee afspraak. Bovenin vind je linkjes van mijn online platvormen.

Neem contact op