Fotoserie laten maken Tilburg 2018-08-24T11:27:38+00:00

Een fotoserie laten maken in Tilburg door CV-productions

Welkom bij CV-productions. Wanneer u een fotoserie wilt laten maken in Tilburg en omgeving, bent u bij CV-productions aan het juiste adres. Ik verwerk de foto’s tot een film met muziek en eventueel tekst. Zo heeft u een blijvende herinnering.

Een blijvende herinnering

Op sommige momenten in het leven zijn blijvende herinneringen gewenst. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, maar bijvoorbeeld ook bij een begrafenis of crematie. Op momenten waarbij veel foto’s gemaakt zijn, wilt u deze graag op een laagdrempelige manier kunnen delen met anderen. Een fotoserie is zo’n manier. Ik verwerk uw foto’s in een filmpje. Hier verwerk ik muziek en eventueel tekst onder. Uiteraard geheel volgens uw wensen zodat het een blijvende en mooie herinnering voor u is.

Een pakkende fotoserie geheel naar uw wensen

Wilt u foto’s laten verwerken in een fotoserie? Neem dan contact met mij op! In een persoonlijk gesprek kijken we wat ik voor u kan betekenen. Indien er een klik is en mijn werkwijze aansluit bij uw wensen, dan ga ik graag voor u aan de slag. De foto’s levert u zelf bij mij aan, dit kan digitaal via de mail of Wetransfer. Ik kan natuurlijk ook bij u langs komen. Op basis van uw wensen die we besproken hebben, maak ik er een pakkend filmpje van.

Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden

Wilt u een fotoserie laten maken in Tilburg of omstreken? Neem dan eens contact met mij op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden. Naast dat ik compilatie video’s kan maken, kan ik ook ander audiovisueel materiaal verzorgen. Bekijk mijn website voor meer informatie. U kunt mij bereiken via de telefoon: 06 44016497 of de mail: info@cv-productions.com.