Een instructiefilm laten maken 2018-10-09T13:10:56+00:00

Instructievideo nodig in Brabant?

Heb jij een instructievideo nodig in Brabant? CV- Productions staat u graag bij in het maken van een goede en professionele instructievideo. Instructievideo’s zijn niet enkel een slimme manier om jouw klanten bekend te maken met een product of bepaalde functies van een product, instructievideo’s kunnen eveneens gebruikt worden om personeel te trainen.

Slimme bedrijven en ondernemers in Brabant maken als maar meer instructievideo’s. Instructievideo’s hebben enkele voordelen: ze tonen klanten hoe bepaalde producten of functies werken en onderwijzen uw werknemers in het gebruik van programma’s, welke acties te ondernemen in bepaalde situaties of hoe bepaalde handelingen uit te voeren.

CV-Productions uit Brabant helpt u graag verder bij het maken van een instructievideo voor jouw bedrijf.

Instructievideo in Brabant: product instructievideo

Product instructievideo’s zijn een handige tool die klanten hebben bij het gebruik van jouw product. In een tijd waar gebruikershandleidingen achteloos in de vuilbak worden gegooid kijken heel wat klanten naar instructievideo’s.

Dankzij instructievideo’s kan u klanten helpen met de meest voorkomende problemen en vragen omtrent uw product. Op die manier kan u het aantal telefoontjes of e-mails naar uw klantenservice verminderen. Omdat de instructies duidelijk gefilmd worden is er eveneens minder plaats voor misverstanden bij het gebruik van uw product.

Instructievideo in Brabant: instructievideo’s voor uw personeel

Het trainen van personeel kan potentieel heel wat geld en werkuren kosten. Dankzij instructievideo’s voor uw personeel is dit verleden tijd. Nu kunt u in Brabant snel kwaliteitsvolle instructievideo’s voor uw personeel laten maken.

Een instructievideo voor uw personeel kan heel wat vormen aannemen. Zo kan u bijvoorbeeld instructievideo’s laten maken voor nieuwe werknemers om informatie te geven over de te gebruiken programma’s of producten. Op die manier spaart u heel wat tijd en geld uit.

Instructievideo in Brabant: soorten instructievideo’s

Instructievideo’s kunnen dus gemaakt worden voor klanten en eigen personeel. Er zijn echter enkele soorten instructievideo’s waar wij nu even dieper op ingaan.

Presentatievideo
Video’s waarin u iemand rechtstreeks via de videocamera met het publiek ziet spreken, worden presentator video’s genoemd.

Dit type video werkt het beste als u de presentator wilt laten zien in de hoop dat het aantrekkelijker en geloofwaardiger overkomt voor klanten of personeel.
CV-Productions uit Brabant geeft u met plezier meer informatie over presentatie video’s.

Demonstratievideo
Demonstratievideo’s werken goed wanneer u uw publiek moet trainen in het gebruik van een bepaald product of een bepaalde service.

Stel u voor dat u probeert om instructies te volgen vanaf een handleiding of tekst. Dit kan erg verwarrend en moeilijk zijn. Met demonstratievideo’s kunt u uw publiek visueel laten zien wat wij precies moeten doen. Dit maakt het voor hen eenvoudiger om de informatie te begrijpen en te onthouden

Rollenspel video’s
Rollenspel Video’s zijn een goede optie als u een situatie wilt demonstreren die uw publiek – veelal personeel, zal tegenkomen.

Rollenspel Video’s zijn een van de beste trainingsvideo types omdat u precies kunt laten zien wat er moet gebeuren in de praktijk.

Neem contact op