Een instructiefilm laten maken 2018-08-24T11:28:53+00:00

Een instructiefilm laten maken

Heeft u complexe producten of diensten, dan kunt u ervoor kiezen om een instructiefilm te laten maken. Een instructie film is erg handig om mensen duidelijk te maken wie u als ondernemer bent en wat uw producten voor uw nieuwe en bestaande klanten kunnen betekenen. Al uw audiovisuele producten laat u natuurlijk maken door CV-Productions. Ik werk snel en professioneel.

De kracht van een instructiefilm

Presenteren is best moeilijk, zeker als u uw verhaal op een duidelijke manier wilt overbrengen. Niet iedereen kan presenteren en een verhaal blijft niet altijd goed hangen. Als u uw boodschap op een duidelijke manier wilt overbrengen en ervoor wilt zorgen dat dit blijft hangen, dan is een instructiefilm een goede oplossing. Beelden zeggen meer dan woorden en zijn altijd terug te kijken. Een instructiefilm op uw website zetten, is dan ook een handig middel om mensen ervan te overtuigen met uw bedrijf in zee te gaan.
Hoe gaat CV-Productions te werk?

Wanneer u besluit een instructiefilmpje te laten maken dan hebben we een eerste gesprek waarin we bespreken wat uw wensen zijn. Dit gesprek kan ik bij u op kantoor voeren indien wenselijk. Als wij tijdens het gesprek een goed lopende samenwerking voor onze ogen zien en u bent overtuigd van mijn kwaliteiten dan volgt er een tweede gesprek en een offerte. Tijdens dit tweede gesprek gaan we inhoudelijk in op de instructiefilm en tekenen we de offerte.

CV-Productions inschakelen

Kiest u ervoor om CV-Productions uw instructiefilm te laten maken, dan kunt u mij per telefoon, email of LinkedIn bereiken. Natuurlijk is het eerste gesprek geheel vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Ondanks dat ik niet snel terugdeins voor een opdracht, staat communicatie, helderheid en eerlijkheid bij mij voorop. Mocht ik dan ook denken dat ik uw wensen niet naar behoren kan uitvoeren, dan laat ik u dat zeker laten weten. Wanneer u CV-Productions inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat u tevreden bent met het eindresultaat. Want ik ben pas tevreden wanneer u dat ook bent!