Instructie Video

Product-instructievideo in BrabantProduct-instructievideo’s lijken op demonstratievideo’s. Verschil is dat de demonstratie vooral laat zien wat je met het product kan. Product-instructievideo laat van begin tot eind zien. Dus ook op het einde kan je kleine demonstraties laten zien waardoor één geheel video hebt en niet nog één apart.

Het is een handige tool om klanten uit te leggen voor het gebruik van jouw product.
Sommige klanten zijn lezers dus gebruikershandleidingen worden gebruikt zeker nog gebruikt. Andere hebben een visuele ondersteuning nodig of houden niet van lezen en daar is dan deze video voor bedoelt.

Op deze manier kan je je klanten helpen met de meest voorkomende problemen en vragen omtrent jouw product. Zo laat je zien dat vrijwel (bijna) iedereen in staat is om je product gereed te kunnen maken en te kunnen gebruiken.

Instructievideo voor personeel in BrabantTrainingen hoeven niet ver te zijn. Hoe handig en leuk is het als iemand van je bedrijf laat zien hoe het eraan toe gaat en hoe alles werkt? Dankzij instructievideo’s kan je makkelijk laten zien aan nieuwe werknemers wat je allemaal moet doen bijvoorbeeld bij het openen van het bedrijf of klaar zetten etc. Deze manier is voor iedereen een hele makkelijke manier om te leren wat er bij komt kijken en kan ook een leermethode om iemand verder te kunnen laten ontwikkelen in je bedrijf.

Een instructievideo kan voor veel worden gebruiken. Een aanrader bij instructievideo is een goede voice-over. Geen zorgen soms heb je een onverwacht talent in je bedrijf die ideaal is voor de video. Mocht dit niet het geval zijn heb ik nog voor je professionele voice-over insprekers mannen en vrouwen.

Geïnteresseerd?

Ik stel me liever persoonlijk voor bij een kopje koffie en/of thee afspraak. Ook voor vragen of om een praatje willen maken is dit mogelijk.