Lipdub

Een lipdub laten makenOp zoek naar een leuke, actieve, teambuildings activiteit waar ook een herinneringsvideo aan gekoppeld is? Dat kan door een lipdub! Een lipdub is een soort videoclip waarbij de camera heel het (gekozen) liedje lang blijft lopen en niet stopt totdat het liedje voorbij is (dus alles word in één keer opgenomen!). Je danst en playbackt met het liedje mee en samen maken we binnen 3 à 4 uur een geheeld eigen videoclip. Een activiteit voor tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje of een debiele dag met je vrienden om nooit te vergeten!

OpnamendagOp de dag zelf neem ik zelf neem ik een box voor de muziek, verkleed kleding, hoofdeksels, attributen, brillen mee zodat je kan verkleden samen met je collega’s, vrienden, kennissen of familie. Samen bedenken we de danspasjes en tijdens het bedenken van de danspasjes word ook de route van de camera bepaalt. Goed of slecht komt niet om de hoek kijken, het is een dag van plezier. Meer informatie bel gerust om een eerder gemaakte lipdub te zien zie het filmpje dat erbij staat.

Geïnteresseerd?

Ik stel me liever persoonlijk voor bij een kopje koffie en/of thee afspraak. Ook voor vragen of om een praatje willen maken is dit mogelijk.