Crist Vlems

Mijn missie is om iedereen een mogelijkheid te geven om op beeld zichzelf te kunnen zijn

Hoe ik te werk ga


Ik neem het gehele proces van het maken van een videoproduct op me. Van het eerste gesprek tot aan de oplevering. Tijdens het maken van het videoproduct vind ik het heel belangrijk dat het contact makkelijk, open en goed verloopt. We maken tenslotte samen het product. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een kopje koffie en/of thee kunnen we elkaar ontmoeten en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen. Een gesprek kan fysiek of telefonisch. Over de mail kan maar ben zelf meer van persoonlijk contact. Een gesprek kan geen kwaad en is een manier van elkaar ontmoeten. Je bent aan niets verplicht daarna.


Lees meer

Over mij


Mijn naam is Crista Vlems en ik ben gestart op 8 augustus 2016 gestart met mijn onderneming CV-productions in de filmbranche. Mijn missie is om iedereen een mogelijkheid te geven om op beeld zichzelf te kunnen zijn en zijn/haar/uniseks mening te kunnen uiten op beeld. Ook om de bijzondere verhalen op beeld te krijgen. Ik vind het belangrijk dat gelijkheid vooraan staat en elkaars mening te respecteren. Ik ga voor kwaliteit, tevredenheid en houd veel contact met mijn opdrachtgevers om hem/haar op de hoogte houden van de stand van zaken. Ik sta open voor nieuwe ideeën en ontmoet graag nieuwe mensen. Ik werk gericht, snel en eerlijk. Als ik iets niet kan dan geef ik dat ook aan.


Lees meer

Geïnteresseerd?

Ik stel me liever persoonlijk voor bij een kopje koffie en/of thee afspraak. Ook voor vragen of om een praatje willen maken is dit mogelijk.