Een promotie video laten maken in Brabant 2019-04-29T13:14:38+02:00

Promotievideo nodig in Brabant?

Ben je op zoek naar iemand die een promotievideo van professionele kwaliteit voor je zakelijke website? CV-Productions uit Brabant bied graag haar hulp bij het maken van een promotievideo.

Promotievideo’s zijn een krachtige tool voor elk bedrijf. In een korte tijd moeten mensen weten wat je bedrijf doet en doel is. CV-Productions maakt promotievideo’s in Brabant en ondernemers geven tegenwoordig de voorkeur aan video’s op hun websites. Je kunt video’s maken voor producten of bezoekers van je website een korte rondleiding door uw bedrijf geven enzovoort.

Nu kies je voor een promotievideo te laten maken bij mij. Dan is het belangrijk dat deze promotievideo kort, krachtig, informatief, vakkundig gefilmd en gemonteerd word van hoge beeldkwaliteit is. Samen overleggen we wat jij wil uitstralen door middel van de video. Waar wil je de video plaatsen? Bioscoop, website, etc. De lengte van een promotievideo is 10 seconden tot maximaal 1 minuut en 30 seconden.

Promotievideo’s in Brabant: Productvideo

Een slimme manier om een product in de schijnwerpers te zetten is door er een product-promotievideo te maken. Dit is een van de diensten die CV-Productions aanbiedt voor bedrijven en ondernemers.

Een product-promotievideo toont het product, de voordelen en bevat eventueel iemand die het product gebruikt. Een product-promotievideo is een prima manier om klanten te overtuigen het product te tonen. Heel wat mensen handelen namelijk nog steeds volgens: “eerst zien, dan geloven”. Natuurlijk maak ik geen video’s zoals op tv. Het wordt een geheel eigen product-promotievideo om jouw product te promoten. Wil je liever uitleg over je product geven met eventuele instructies dan kan je beter voor een instructievideo gaan.

Promotievideo’s in Brabant: Een rondleiding door je bedrijf

Opzoek naar nieuwe werknemers of mensen laten zien wat er in je bedrijf gebeurt? Wellicht is een tour-promotievideo wat je zoekt.
Sollicitanten en klanten zien graag hoe het eraan toe gaat in een bedrijf. Hoe opener en toegankelijker het bedrijf, hoe meer vertrouwen je creëert bij de nieuwe klanten en/of sollicitanten.

Een rondleiding door je bedrijf kan perfect zijn voor iedereen die wil laten zien hoe het intern eraan toegaat. Er zijn vele mogelijkheden om dit in beeld te brengen daarbij kan ik je in adviseren wat wel en niet mogelijk is en luister graag naar jouw eigen ideeën. We maken samen de tour in jouw organisatie/bedrijf.  

Ik maak graag een afspraak met je om uit te vinden welk soort promotievideo goed van toepassing is en het beste past bij jouw bedrijf, jouw product en jouw marketing doelen. We willen allebei een professioneel, goed product hebben. Mocht je een template willen gebruiken in een promotievideo kan dat gerust.

Neem gerust contact met mij op en we zien elkaar bij een koffie/thee afspraak. Bovenin mijn site vind je linkjes van mijn online platvormen.

Neem contact op