Promotie video

Ben je op zoek naar iemand die een promotievideo van professionele kwaliteit voor je zakelijke website?
CV-Productions uit Brabant bied graag haar hulp bij het maken van een promotievideo.

Hoe ik te werk gaPromotievideo’s zijn een krachtige tool voor elk bedrijf. In een korte tijd moeten mensen weten wat je bedrijf doet en doel is. CV-Productions maakt promotievideo’s in Brabant en ondernemers geven tegenwoordig de voorkeur aan video’s op hun websites. Je kunt video’s maken voor producten of bezoekers van je website een korte rondleiding door uw bedrijf geven enzovoort.

Nu kies je voor een promotievideo te laten maken bij mij. Dan is het belangrijk dat deze promotievideo kort, krachtig, informatief, vakkundig gefilmd en gemonteerd word van hoge beeldkwaliteit is. Samen overleggen we wat jij wil uitstralen door middel van de video. Waar wil je de video plaatsen? Bioscoop, website, etc. De lengte van een promotievideo is 10 seconden tot maximaal 1 minuut en 30 seconden.

Promotievideo’s in Brabant: ProductvideoEen slimme manier om een product in de schijnwerpers te zetten is door er een product-promotievideo te maken. Dit is een van de diensten die CV-Productions aanbiedt voor bedrijven en ondernemers.

Een product-promotievideo toont het product, de voordelen en bevat eventueel iemand die het product gebruikt. Een product-promotievideo is een prima manier om klanten te overtuigen het product te tonen. Heel wat mensen handelen namelijk nog steeds volgens: “eerst zien, dan geloven”. Natuurlijk maak ik geen video’s zoals op tv. Het wordt een geheel eigen product-promotievideo om jouw product te promoten.

Geïnteresseerd?

Ik stel me liever persoonlijk voor bij een kopje koffie en/of thee afspraak. Ook voor vragen of om een praatje willen maken is dit mogelijk.