Video fotoserie 2019-04-16T12:12:05+02:00

Video fotoserie maken in Brabant:

De gemaakte foto’s en video’s van een herdenking, een eerbetoon, een familiefeest, of waar foto’s en video’s gemaakt worden, wat gebeurt daarmee? Deze foto’s en video’s wil je graag bij elkaar hebben en tonen aan iedereen. Een video fotoserie is een makkelijke manier om deze herinnering te delen aan anderen. Daarvoor kan ik u helpen door van de foto’s een mooie fotoserie te maken die altijd makkelijk mee te nemen is. Voor jou verwerk ik de foto’s op jouw gekozen muziek en tekst om er zo een mooie, pakkende en respectvolle video van te maken.

Video fotoserie als herdenking of eerbetoon in Brabant:

Wanneer je een geliefde verliest wil je op een waardige en mooie manier eerbetoon geven aan de mooie momenten en tijden die zij/hij of samen hebt beleefd door de jaren heen. De mooie foto’s en video’s die gemaakt zijn samen kunnen samengevoegd worden door een video fotoserie. CV-Productions maakt op een professionele en integere manier een video fotoserie om deze momenten op een mooie manier te herdenken.

Of je de beelden nu tijdens de koffietafel of bij een crematie of tijdens een andere gelegenheid wil afspelen is allemaal mogelijk. CV-Productions gebruikt de tekst, foto’s, video’s en muziek die u aanlevert om een mooie en liefdevolle video fotoserie, geheel naar jouw wensen samen te stellen.

Video fotoserie voor familiefeest in Brabant:

Herinneringen zijn ook familiegelegenheden zoals familiefeesten, evenementen, een trouwerij, een communie of een groot familiefeest, heel wat mensen nemen foto’s of video’s met hun mobiel of fototoestel. Ook voor deze mooie momenten kan CV-Productions uit Brabant dit tot een mooi overzicht in een video fotoserie maken. Je kiest zelf de muziek, de tekst en de volgorde van de video fotoserie. Het is jouw herinnering dus het moet bij jou passen.

Video fotoserie in Brabant door CV-Productions:

CV-Productions vertelt graag meer over de verschillende mogelijkheden voor het maken van een video fotoserie. Het is tenslotte jouw herinnering en jouw beleving dus het moet helemaal passen bij jou.

Video fotoserie op dvd
Mocht het gewenst zijn is er ook een mogelijkheid om de video fotoserie op dvd te kunnen laten branden. Deze kan bijvoorbeeld later aan iedereen gegeven worden als herinnering of voor mensen die het niet digitaal kunnen bekijken. Mail of bel gerust voor meer informatie.

Indien u nog vragen hebt over het te leveren materiaal, de stijlen van fotoserie, video’s of enkele fotoserie video’s wil bekijken, aarzel dan niet om CV-Productions vandaag nog te contacteren.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met mij op en we zien elkaar bij een koffie/thee afspraak. Bovenin vind je linkjes van mijn online platvormen.

Neem contact op