Video fotoserie

De gemaakte foto’s en video’s van een herdenking, een eerbetoon, een familiefeest, of waar foto’s en video’s gemaakt worden,
wat gebeurt daarmee

Video fotoserie als herdenking of eerbetoonWanneer je een geliefde verliest wil je op een waardige en mooie manier eerbetoon geven aan de mooie momenten en tijden die zij/hij of samen hebt beleefd door de jaren heen. De mooie foto’s en video’s die gemaakt zijn samen kunnen samengevoegd worden door een video fotoserie. CV-Productions maakt op een professionele en integere manier een video fotoserie om deze momenten op een mooie manier te herdenken.

Of je de beelden nu tijdens de koffietafel of bij een crematie of tijdens een andere gelegenheid wil afspelen is allemaal mogelijk. CV-Productions gebruikt de tekst, foto’s, video’s en muziek die u aanlevert om een mooie en liefdevolle video fotoserie, geheel naar jouw wensen samen te stellen.

Video fotoserie voor familiefeestHerinneringen zijn ook familiegelegenheden zoals familiefeesten, evenementen, een trouwerij, een communie of een groot familiefeest, heel wat mensen nemen foto’s of video’s met hun mobiel of fototoestel. Ook voor deze mooie momenten kan CV-Productions uit Brabant dit tot een mooi overzicht in een video fotoserie maken. Je kiest zelf de muziek, de tekst en de volgorde van de video fotoserie. Het is jouw herinnering dus het moet bij jou passen.

Video fotoserie in Brabant door CV-Productions:

CV-Productions vertelt graag meer over de verschillende mogelijkheden voor het maken van een video fotoserie. Het is tenslotte jouw herinnering en jouw beleving dus het moet helemaal passen bij jou.

Geïnteresseerd?

Ik stel me liever persoonlijk voor bij een kopje koffie en/of thee afspraak. Ook voor vragen of om een praatje willen maken is dit mogelijk.